Logo-VV_Woudenberg

De club maakt professionaliseringsslag met Social Sports Platform

Vanaf komend seizoen slaan SevenMatches en v.v.Woudenberg de handen in een. v.v.Woudenberg was al enige tijd opzoek naar een tool om de jeugdopleiding verder te professionaliseren. SevenMatches gaat deze tool bieden en zodoende zijn we de samenwerking aangegaan vanaf seizoen 2015/2016.

v.v.Woudenberg gaat zich actief bezig houden met het verzamelen van data en de analyse op deze data. In eerste instantie voornamelijk om spelers te volgen en statistieken van wedstrijden vast te leggen.

SevenMatches maakt software oplossingen voor de voetbalwereld in Nederland. Hun visie hierop is het sportklimaat in Nederland naar een hoger plan tillen. “We snijden in processen en zorgen dat de vrijwilligers bezig kunnen zijn met wat ze leuk vinden binnen de club.” Aldus Paul Tuinman, een van de initiatiefnemers en eigenaren van SevenMatches. Doormiddel van data verzameling en het inzichtelijk maken hier van wil SevenMatches verenigingen handvatten bieden om effectiever en efficiënter om te gaan met trainingen en bedrijfsvoering.

Ook binnen Woudenberg wordt de nieuwe samenwerking goed ontvangen. “We waren al enige tijd aan het pionieren met enkele andere tools, maar nu denken we met SevenMatches een totaaloplossing gevonden te hebben.”

Remko Hendrikse, teammanager van het eerste, gaat het implementatietraject begeleiden. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met SevenMatches eindelijke een oplossing hebben die bij onze club past“.

We zullen aankomend seizoen gebruiken om met de uitrol te starten. We willen dit in een aantal fasen realiseren zodat de acceptatie van het system het meeste kans van slagen heeft.