Introductie trainingskalender op SevenMatches.

Deze week is de trainingskalender geïntroduceerd op SevenMatches. Met de trainingskalender zorgen we ervoor trainers en spelers een duidelijk overzicht hebben van trainingen en zorgen we voor een betere communicatie en een betere opkomst bij trainingen.

De hoofdfuncties voor trainers
• Trainers plannen trainingen voor de eigen teams
• Spelers uit andere teams uitnodigen voor een training.
• Trainingen bewerken en verwijderen.
• Inzage in welke spelers wel of niet aanwezig zijn.
• Een training plannen binnen een minuut met de krachtige interface van SevenMatches

De hoofdfuncties voor spelers
• Alle trainingen waaraan hij/zij is toegevoegd in één overzichtelijke kalender.
• Spelers kunnen aangeven of zij wel of niet aanwezig zijn en hierover communiceren in de teamchat.

Trainingskalender

 

Plannen en monitoren van opkomst
Met de nieuwe trainingskalender kan een trainer trainingen plannen en spelers uit andere teams uitnodigen om mee te doen. Op het persoonlijke profiel zien spelers de trainingen waarin zij zijn toegevoegd waarbij zij kunnen aangeven of zij aanwezig zijn. Zo krijgt een trainer grip op de opkomst bij zijn trainingen.

Wizard nieuwe training V2 met Wizard_Popup aanwezigen voor trainers

 

Niet zomaar een kalender
De trainingskalender is niet zomaar een lijst met trainingen zoals veel verenigen deze nu hanteren. We hebben een dynamisch systeem gebouwd waarbij trainers trainingen kunnen plannen en alle leden van de vereniging een persoonlijke kalender krijgen.

Eenmaal toegevoegd aan een training zien leden de nieuwe training in de persoonlijke kalender met daarin alle informatie over de training.

De kalender is team- en cluboverstijgend. Spelers die binnen meerdere teams, of zelfs binnen meerdere verenigingen spelen, zien alle trainingen van teams waar zij in spelen in de persoonlijke kalender.

Meer weten over de trainingskalender?
Ben je trainer en wil je meer weten over de werking van de trainingskalender? Bekijk dan de korte videotutorial op YouTube.