Introductie teamchat op SevenMatches

Alles valt of staat met een goede communicatie. De teamchat is een besloten teamchat waarin alle leden binnen een team zijn opgenomen. De teamchat geeft trainers een besloten kanaal van waaruit zij met het team kunnen communiceren,

Veel verenigingen kampen met het probleem van decentrale communicatie. Er wordt binnen een team gecommuniceerd via bel cirkels, Facebook groepen, SMS, WhatsApp groepen of Email.

Een vaste plek voor contact met het team
De teamchat is een vaste , besloten groep die alleen door de leden van het team geopend kan worden.  Elke gebruiker ziet de teamchat(s) van de team(s) waarin hij of zij speelt of trainer is.

Teamchat

Automatisch up to date
De teamchat wordt volledig automatisch up to date gehouden. Verandert het team van samenstelling, bijvoorbeeld aan het begin van een nieuw seizoen of bij de instroom of het vertrek van spelers, veranderen automatisch de participanten van de teamchat.

Via het platform en mobiele applicatie
De teamchat kan zowel via het platform als via de mobiele app gebruikt worden. Hiervoor hebben wij een nieuwe versie van de iOS applicatie uitgebracht en zal de Android applicatie spoedig geupdate worden.

Teamchat App

Met de introductie van de teamchat in de iOS app hebben wij de de eerste functionaliteit voor spelers geintroduceerd in de mobiele applicatie

Applicatie downloaden
De mobiele applicatie voor iOS (Apple) is gratis te downloaden via de Apple Appstore. De Android versie is eveneens gratis en staat gepland voor een release begin Augustus 2016.

Meer weten over de teamchat?
Wilt u meer weten over de teamchat? Stuur ons dan een email, neem contact met ons op via FaceBook of neem contact op via het contactformulier op de website.