VIERDE EDITIE NATIONALE VOETBAL VAKBEURS BREIDT UIT NAAR NATIONALE SPORT VAKBEURS

DORDRECHT – ZPRESS Sport organiseert woensdag 2 december 2015 niet alleen voor de vierde keer de Nationale Voetbal Vakbeurs, maar tevens de eerste editie van de Nationale Sport Vakbeurs. Dit facilitaire sportevenement richt zich op de sporten voetbal, hockey, tennis en korfbal en vindt plaats van 10.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Op deze dag komen wederom alle clubbestuurders van sportverenigingen uit Nederland en België bijeen om sportgerelateerde toeleveranciers te ontmoeten.

Een succesvol concept voor meerdere sporten
Na drie succesvolle edities van de Nationale Voetbal Vakbeurs gaat ZPRESS Sport zich dit jaar ook richten op andere sporten. “De beurs is al jaren interessant voor alle takken van sport omdat zij ook met inkoop van materialen voor sportaccommodaties, evenementen en sponsoring te maken hebben”, zegt Lion Blok, eventmanager van de Nationale Sport Vakbeurs. “Op deze dag komen sportleveranciers samen met verenigingsbestuurders en sportambtenaren wat deuren opent voor beide partijen. In 2014 bezochten ruim 8.000 voetbal geïnteresseerden de vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende sporten (en ten minste 50 stands) worden dit jaar nog meer bezoekers verwacht.

Programma
Het programma op woensdag 2 december in Gorinchem bestaat uit verschillende seminars, workshops, clinics en bekende gastsprekers. Door de samenwerking met KNVB, KNKV, NOC*NSF (Arko Sportmedia), Sportzorg Nederland, Stichting Gio en partners als Hummel, Jupiler, AA Drink, Makro Groothandel, Erma Sport, Expoline en de Grote clubactie wordt er dit jaar weer groots uitgepakt.
Ook nieuw dit jaar op de Nationale Sport Vakbeurs is het Nationaal Voorzitters Congres in samenwerking met het NOC*NSF. Naar verwachting zullen hierbij 800 voorzitters aanwezig zijn voor interessante lezingen.

Bent u geïnteresseerd? Bestel dan vandaag nog uw gratis toegangskaarten via de website:
www.nationalesportvakbeurs.nl