sm_Newspage-P&M

P&M-Jeugd voetbal Begeleiding en SevenMatches slaan de handen ineen

P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding bestaat uit Patrick Cohen en Mark van IerselVanuit het gedachtegoed ‘Positief Coachen’ proberen zij de vrijwilligers van sportverenigingen te helpen bij het begeleiden en trainen van kinderen.

Met gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring, met het trainen, coachen en begeleiden van jeugdvoetballers, hebben zij een programma ontwikkeld om jeugdtrainers en –leiders in het amateurvoetbal te bekwamen in het trainen, coachen en begeleiden van jeugdvoetballers (J/M) van de F t/m A categorie. Hierbij verzorgen zij thema avonden en clinics waar trainers en begeleiders actief betrokken worden. Daarnaast zijn zij de initiatiefnemers achter het concept Positief Voetbalklimaat Tilburg.

P&M-JVB gaat SevenMatches adviseren en ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van het gamification deel van SevenMatches. Dit houdt in dat zij actief meedenken over hoe de spelers op ons platform spelenderwijs gemotiveerd kunnen worden tot enerzijds socialer gedrag, beter contact met de club, trainer en teamleden en anderzijds tot het motiveren tot beter presteren op het veld.

P&M-JVB zal SevenMatches hanteren als platform dat de P&M-JVB filosofie ondersteunt waarbij SevenMatches zal zorgdragen voor het uitdragen van deze filosofie naar al haar leden.

Zo werken wij samen niet alleen aan het vastleggen en analyseren van data, maar zorgen wij vooral voor meer plezier, respect en beter contact. Deze elementen zorgen samen voor het verbeteren van het sportklimaat in het algemeen en uiteraard het verbeteren van prestaties.

Meer weten?

Ga naar de website van P&M-Jeugd Voetbal begeleiding
Ga naar de Facebook pagina van P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding

Vragen?
Laat hieronder een reactie achter of neem contact met ons op.