teamchat_PostBanner

De komende week rollen we de nieuwe teamchatfunctie uit voor onze verenigingen.  De teamchat is het eerste onderdeel van het nieuwe berichtencentrum waarmee leden eenvoudig en snel met elkaar kunnen communiceren.

teamchat_buttonWat is de teamchat?
De nieuwe teamchatfunctie is een besloten chat waarin alle leden van een team met elkaar kunnen communiceren door middel van snelle chatberichten. Deze chatberichten kunnen door het hele team gelezen worden.

Waar gebruik ik de teamchat voor?
De teamchat is bedoeld als snel communicatiemiddel binnen het team. De trainer kan zijn spelers en mede-trainers inlichten over teamzaken zoals nieuwe trainingen, wijzigingen in tijden of alledaagse zaken aangaande het team of de club.

Wie kan de teamchat gebruiken?
De teamchat is beschikbaar voor alle leden die zijn toegewezen aan een team. Dit zijn spelers, trainers en de clubbeheerders. Trainers en spelers kunnen alleen de teamchats zien van de teams waarvan zij lid zijn.

Hoe werkt de teamchat?

Het berichtencentrum kan geopend worden door de knop Berichten teamchat_button in de hoofdnavigatie aan te klikken.

In de teamchat ziet u de teams waarvan u lid bent als speler, trainer of beheerder. Door een team aan te klikken ziet u in de rechter kolom de teamchat die bij dit team hoort. U kunt meteen beginnen met het sturen van een bericht door een tekst te schrijven in het tekstveld onderaan het scherm en op verzenden te drukken.

– Alle teamleden zien dit bericht verschijnen in de teamchat.
– U kunt uw eigen berichten verwijderen.

teamchat_Screenshot

Wat gaan we in de toekomst toevoegen?
In de nabije toekomst voegen we functies toe om foto’s, bijlagen en teamberichten toe te voegen. Met een teambericht kan een trainer zien door welke leden zijn berichten zijn ontvangen en gelezen.

Wanneer kan ik de teamchat gebruiken?
De teamchat wordt gefaseerd uitgerold binnen onze verenigingen. In de loop van week 34/35 (24-30 Aug) komt deze beschikbaar.

Vragen?
Heeft u vragen over de teamchat of een andere functie binnen het platform? Neem contact op via de support pagina of stuur een mail aan de helpdesk op support@sevenmatches.com