Clubtalk bij AZ Alkmaar een groot succes

Donderdag 15 Oktober heeft de zeer informatieve en gezellige SevenMatches ClubTalk bij AZ plaatsgevonden. Met een mooi aantal amateurverenigingen uit Noord-Holland werd er dieper ingegaan op onderwerpen in het hedendaagse voetbal. Sportpsycholoog Rico Schruijers trapte de avond af met een inleiding over mentale training. Rico zorgde met voorbeelden uit het dagelijks leven voor veel herkenning bij de aanwezigen. De voorbeelden zijn ook toepasbaar op spelers en het huidige verenigingsleven.

Daarna was het de beurt aan SevenMatches die wat meer uitleg gaven over hun Social Sport Platform, wat bestaat uit een social deel en een spelervolgsysteem. SevenMatches heeft de missie om de breedte sport in Nederland naar een hoger plan te tillen. Om dit te bereiken komen verschillende aspecten samen in één tool. Deze tool heeft veel voordelen: het werkt gemakkelijk, maar ook tijdbesparend, maar het verbind, het leidt tot plezier en bovenal tot betere prestaties.

P&M- jeugdvoetbalbegeleiding sloot de avond af met een presentatie over een positief voetbalklimaat. P&M probeert vrijwilligers van sportverenigingen te helpen door het begeleiden en trainen van kinderen. Met eenvoudige aanwijzingen en inzichten kunnen de trainers de ontwikkeling van kinderen positief stimuleren en beïnvloeden. Door uit te gaan wat er goed gaat en je te richten op het gewenste gedrag: ‘Alles wat aandacht krijgt groeit!’

De SevenMatches ClubTalk werd afgesloten in de business lounge in het AFAS Stadion. Hier hadden alle verenigingen en gastsprekers de nodige tijd om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zie hieronder een kleine impressie van de ClubTalk in Alkmaar.