Masterclass Sportpsychologie & Talentontwikkeling

Masterclass sportpsychologie en talentontwikkeling bij vv Woudenberg.

Op vrijdagavond 6 mei vindt er in de kantine van vv Woudenberg een masterclass plaats waar dieper wordt ingegaan op de thema’s sportpsychologie en talentontwikkeling.

Op deze avond zal dé sportpsycholoog van Nederland, Rico Schuijers een presentatie geven. Deze titel heeft hij niet voor niets gekregen. Schuijers begeleidde tijdens de Olympische Spelen in Peking twintig individuele sporters en meerdere teams waaronder het gouden dameswaterpoloteam, het gouden dameshockeyteam en de roeisters 8 die een zilveren medaille behaalden.

Tevens zal er aandacht zijn voor het thema talentontwikkeling. SevenMatches, een softwarebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een eenvoudige en adequate oplossing voor het volgen en begeleiden van spelers, zal een korte presentatie geven.

Tot slot zal P&M Jeugd-voetbalbegeleiding een interactieve presentatie geven over het begeleiden van spelers en het stimuleren van een Positief Voetbal Klimaat. In Tilburg en omstreken wordt hun manier van begeleiden breed omarmd.

Deze avond is voor iedereen die “Als het er op aan komt…“ dieper in de Sportpsychologie & Talentontwikkeling wil duiken van het voetbal en sport in zijn algemeenheid.

Wij starten om 19.30 uur met een gratis kopje koffie, na afloop kunt u in een ongedwongen en informele setting met elkaar kennis maken en ervaringen delen. Aanmelden kunt u gemakkelijk doen met het formulier onderaan dit bericht.

Wij hopen dat u aanwezig kunt zijn en ontvangen u graag op 6 mei in Woudenberg!

Inschrijfformulier

    Uw gegevens

 

Antispam

Programma:
19:30 – 19:45 Inloop
19:45 – 20:30 Rico Schuijers; expert sportpsychologie
20:45 – 21:00 SevenMatches
21:15 – 21:45 P&M Jeugd voetbal begeleiding
21:45 – 23:00 Borrel